06.12.2022
Home » Blog » Afacerile în vreme de război

Afacerile în vreme de război

Nici nu am ieșit bine dintr-o pandemie, că am intrat într-un război cu accente de mondializare. Va fi așa? Nu se știe, clar este că întreagă economie a planetei este într-o convulsie.

Citim și urmărim aproape zilnic opinii ale diverșilor analiști politici și economici despre ce urmează să se întâmple, prețuri mai mari la energie, alimente. Nici nu am ieșit bine dintr-o pandemie, că am intrat într-un război cu accente de mondializare. Economia planetei este într-o convulsie. Din cauza războiului din Ucraina se vorbește deja de recesiune în zona Europei. Ce se întâmplă cu afacerile mici, care sunt provocările, ce probleme întâmpină?

Am discutat cu unul din consultanții financiari din Buzău.

Este un tânăr antreprenor, vlogger, autor, care urmărește fenomenul antreprenorial, micile și marile afaceri și propune cursuri și discuții în zona educației financiare. Daniel Tănase este la curent cu mediul economic buzoian. Consideră că sunt câteva recomandări ce pot ajuta mult antreprenorii în aceasta perioadă cu profunde turbulențe economice și politice.

În opinia lui sunt trei linii principale ale afacerii ce trebuie urmărite cu mai multă atenție în aceasta perioada. Cash-flow-ul, cel care asigură sustenabilitatea afacerii, investițiile, dar și angajații.

Urmăriți interviul acestei zile!

Abonează-te la newsletter